Stamcelactivatie

wAT IS?
stamcel activatie
history
Een nieuwe, revolutionaire techniek voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar.
Bij een persoon met dunner wordend haar wordt het process van follikels aanmaken verstoord. De ‘stamcelbehandelig’ activeert juist dit proces. Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

De behandeling

De behandeling om het haar terug te laten groeien, bestaat uit drie tot vijf behandelingen waarbij er speciale stamcellen groeifactoren veilig in de hoofdhuid worden geprikt. Dit gebeurt met een permanent make-up apparaat. Deze groeifactoren zijn speciaal ontwikkeld voor de stamceltechniek en zetten de eigen stamcellen aan tot het produceren van eigen haar. Tijdens de behandeling gaat de naald maar een fractie van een millimeter in de hoofdhuid, meestal komt hierbij geen bloed vrij.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De rooddheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg. Het is belangrijk om je hoofd ongeveer een week droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat. Na de behandeling mag er tien dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen lotion etc. Het kan voorkomen dat u kleine korstjes krijgt, het is belangrijk dat je deze niet beschadigt en rustig laat genezen. Na de behandeling gebruik je iedere dag Hair Rescue Scalp Lotion. Deze lotion activeert de haarfollikels en resulteert in dikker en voller haar. Hair Rescue Scalp Lotion moet op handdoekdroog haar worden aangebracht op de hoofdhuid na het wassen van de haren. De lotion dringt dan meteen door in de hoofdhuid en trekt niet in het vochtige haar.

 

Het resultaat

Na vier weken kunt u al de eerste resultaten zien en kunt u terugkomen voor de volgende sessie. Bestaande haren worden dikker en vaak ontwikkelen er nieuwe haren De meeste mensen zien/voelen de eerste resultaten in 4 tot 6 weken. De hoeveelheid benodigde behandelingen is voor iedereen verschillend, maar ligt gemiddeld tussen de drie en vijf behandelingen.

Scalppigmentatie 60 minuten €175
Stamcelactivatie 60 minuten €125
Stamcelactivatie 4 behandelingen €400