WAT IS?
SCALPPIGMENTATIE
history
Nooit meer kaal met Microscalppigmentatie
Een van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van oplossingen voor mensen met haarproblemen is Microscalppigmentatie. Een niet chirurgische behandeling die zorgt voor het camoufleren van dunner wordend haar of haarverlies.

Microscalppigmentatie

Microscalppigmentatie is geschikt voor mannen & vrouwen met een haarprobleem en kan naast kaalheid ook worden gebruikt om littekens te camoufleren. Deze behandeling is zeer geschikt om toe te passen op willekeurige kale plekjes, dunner wordend haar en de gehele hoofdhuid bij mannen. Microscalppigmentatie zorgt niet voor de groei van nieuw haar, het haarverlies of de kaalheid wordt enkel gecamoufleerd door middel van het aanbrengen pigmenten. Bij deze behandeling worden er minuscule kleine puntjes pigment, vlak onder het huidoppervlak aangebracht door middel van een micronaald. Deze naaldjes zijn speciaal ontwikkeld zijn voor de simulatie van de haarstoppels of verdichting van de haren.

 

De behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. We starten met een intake waarin we de wensen bespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor MHP. Voor een optimaal resultaat heb je gemiddeld twee tot vier sessies nodig. Na iedere behandeling is er een groot resultaat zichtbaar. Je ziet na iedere behandeling weer meer de oude haarlijn terug. De behandeling is een absoluut precisiewerk, we werken in sessies van maximaal drie uur. Concentratie en focus zijn erg belangrijk voor het beste resultaat. De behandeling kan gevoelig zijn, mocht je dit tegen willen gaan, dan kunnen we een verdovende crème aanbrengen.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg. Het is belangrijk om je hoofd ongeveer een week droog te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat. Na de behandeling mag er tien dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen lotion etc.. Het kan voorkomen dat u kleine korstjes krijgt, het is belangrijk dat je deze niet beschadigt en rustig laat genezen.

 

Het resultaat

Na ongeveer een week laten de korstjes los en is het resultaat optimaal. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. De kleurintensiteit zal binnen een maand vaak 30% tot 40% teruglopen. Na vier tot zes weken kunt je terugkomen voor de volgende sessie. We adviseren terug te komen voor een nabehandeling na gemiddeld 24 maanden.

Scalppigmentatie 60 minuten €175
Stamcelactivatie 60 minuten €125
Stamcelactivatie 4 behandelingen €400