Meso Hair

MESO HAIR
Wat is
history
Een succesvolle techniek voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar
Mesotherapie Hair is een succesvolle techniek voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Door middel van injecties met een Mesogun worden kleine prikjes gegeven in de huid. De Mesotherapie zorgt ervoor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Dit is 100% natuurlijk.

Meso Hair

Zowel bij mannen als bij vrouwen worden goede resultaten behaald met Meso Hair. Deze behandeling kan helpen om haarverlies te voorkomen. Bij de behandeling Meso Hair wordt met kleine prikjes in de huid een vloeistof met bouwstoffen ingebracht op de plek waar dit nodig is. Deze stoffen bestaan uit mineralen, vitamines, aminozuren en co-enzymen en zorgen voor de stimulatie van de stofwisseling, neutralisatie van het overschot aan DHT (dihydrotestosteron) en de activatie van de bloedcirculatie.

 

De behandeling

Meso hair wordt uitgevoerd met een mesogun. Tijdens deze behandeling worden er kleine prikjes gegeven in de huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en dosering van het in te brengen product. De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

 

Het resultaat

Het resultaat is afhankelijk van het aantal micro-injecties evenals van de juiste samenstelling van de verschillende natuurlijke stoffen. Een opbouwkuur bestaat altijd uit een serie van 5 A 6 behandelingen. Voor een blijvend resultaat zijn gemiddeld om de 3 maanden onderhoudsbehandelingen nodig.

Meso Anti cellulite behandeling 5 cc €120
Meso Anti cellulite behandeling 10 cc €180
Meso Filler €180
Meso Lift & anti aging €125
Meso Skinboost met pure vitamine C €120
Meso Acne €120
Meso Skinnboost + Meso Fill €180
Meso Hair + Alopecia €120
Meso lift + Lipolyse onderkin €180
Meso relax v.a €95
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €375
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540