anti-age + lift
WAT IS MESO?
history
Effectief in de strijd tegen rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping
Mesotherapie is een succesvolle huidverjongende behandeling voor de preventie of het herstel van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Je kunt hierbij denken aan rimpels, volumeverlies en structuurverbetering. Mesotherapie is maatwerk; door de samenstelling van de juiste ingredienten werken we samen naar een stralende huid. 

Meso anti-aging & lifting

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpels van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype en de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

Het komt zelden voor dat een huid alleen maar verouderd is maar niet verslapt. Bij Mesotherapie anti-aging & lifting wordt onder andere hyaluronzuur in de huid ingebracht. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het activeren van fibroblasten, (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat je er jeugdiger uitziet. Naast hyaluronzuur worden voor de huid belangrijke vitamine en mineralen gebruikt als ook antioxidanten die de collageenvorming en de microcirculatie binnenin het weefsel weer op orde brengen. Zodoende wordt huidveroudering tegengegaan en de cel activiteit gestimuleerd.

 

De behandeling

De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

 

Het resultaat

Mesotherapie voor het gezicht geeft de huid weer een gezonde glans en zorgt voor een gezonde mooie kleur op de wangen. Je krijgt weer een frisse, uitgeruste uitstraling. Meso lifting zorgt voor de aanmaak van collageen waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd en zichtbaar verstevigd.

Meso Anti cellulite behandeling 5 cc €120
Meso Anti cellulite behandeling 10 cc €180
Meso Filler €180
Meso Lift & anti aging €125
Meso Skinboost met pure vitamine C €120
Meso Acne €120
Meso Skinnboost + Meso Fill €180
Meso Hair + Alopecia €120
Meso lift + Lipolyse onderkin €180
Meso relax v.a €95
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €375
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540