Carboxy Therapie

WAT IS?
Carboxy Therapie
history
Carboxytherapie tegen donkere kringen onder de ogen & striae
Carboxytherapie bestaat uit het injecteren van de huid met kooldioxide. Na injectie onder de huid maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor het gebied zich sneller hernieuwt en de productie van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Effectief bij de behandeling van rimpels, huidverslapping, cellulitis en striae.

Carboxy therapie voor het gezicht

Carboxy therapie verwijderd donkere cirkels rond de ogen en zorgt weer voor een frisse oogopslag en is hierdoor een effectieve behandeling tegen een vermoeide uitstraling.

 

Carboxy therapie tegen striae

Striae ontstaat meestal doordat de huid te snel wordt uitgerekt. Denk hierbij aan zwangerschap, puberteit en sporten maar helaas ook te snel aankomen in gewicht. Vrouwen ontkomen er bijna niet aan, maar ook veel mannen hebben last van striae. Met carboxy therapie en een goede cocktail van vitaminen en hyaluronzuur kunnen we de huid, waar de striae zich bevindt, enorm verbeteren.

De actieve bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van striae. Deze actieve samenstelling zorgt ervoor dat het vet wordt opgelost, bevordert de bloeddoorstroming, bevordert lymfedrainage, verwijdert verharde weefsels onder de huid en geeft daarnaast ook voeding aan de huid.

 

De behandeling

Tijdens deze behandeling wordt er onderhuids koolstofdioxide (CO2) gas wordt ingespoten met een mesogun. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen en te verbeteren en de bloedsomloop te stimuleren.

 

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

Carboxytherapie ogen / wallen €95
Carboxytherapie decolleté v.a €95
Carboxytherapie striae v.a €95
/ Pakketkorting 4 behandelingen €320
/ Pakketkorting 4 behandelingen €320
/ Pakketkorting 4 behandelingen €320