Meso Cellulite

WAT IS?
MESO ANTI-CELLULITE
history
Een succesvolle behandeling tegen cellulites
Mesotherapie is een succesvolle huidverjongende behandeling voor de preventie of het herstel van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Je kunt hierbij denken aan rimpels, volumeverlies en structuurverbetering. Mesotherapie is maatwerk; door de samenstelling van de juiste ingredienten werken we samen naar een stralende huid. 

Meso anti-cellulite

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype.

Het komt zelden voor dat een huid alleen maar verouderd is maar niet verslapt. Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen worden de vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. De actieve bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van cellulitis. Deze actieve samenstelling zorgt ervoor dat het vet wordt opgelost, bevordert de bloeddoorstroming, bevordert lymfedrainage, verwijdert verharde weefsels onder de huid en geeft daarnaast ook voeding aan de huid.

De meest behandelde regio’s zijn:

  • Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.
  • Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.

De behandeling

De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd. Per sessie behandelen we in de meeste gevallen een symmetrische zone, (links en rechts), van ongeveer 10cm x 10cm.

Na de behandeling

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

Het resultaat

Het resultaat is afhankelijk van het aantal micro-injecties evenals van de juiste samenstelling van de verschillende natuurlijke stoffen. Het aantal behandelingen bouw je langzaam af. Wij raden aan om te beginnen met ongeveer acht behandelingen met een tussenpauze van vier tot zes weken, daarna kun je de tussenpauze naar een aantal maanden vergroten en uiteindelijk is nog maar één behandeling per jaar nodig.

Meso Anti cellulite behandeling 5 cc €120
Meso Anti cellulite behandeling 10 cc €180
Meso Filler €180
Meso Lift & anti aging €125
Meso Skinboost met pure vitamine C €120
Meso Acne €120
Meso Skinnboost + Meso Fill €180
Meso Hair + Alopecia €120
Meso lift + Lipolyse onderkin €180
Meso relax v.a €95
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €375
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540
/ Pakketkorting 4 behandelingen €360
/ Pakketkorting 4 behandelingen €540